Придобивките од маслото од црн дроб на бакалар

Придобивки

Некои омега-3 масни киселини се важни хранливи материи што треба да се земаат во текот на целата година. Особено ако исхраната е ниска со внес на риба. 

ИМУНИТЕТ ИКОНА - БЕНЕФИТИ

ИМУНИТЕТ

Молерс маслото од црн дроб на арктички бакалар е еден од најдобрите извори на природна омега-3, со дополнителна придобивка што содржи витамини Д, А и Е.

Овие витамини го поддржуваат нормалното функционирање на имунолошкиот систем истовремено придонесувајќи и за заштита на клетките од оксидативен стрес.

Möller’s омега-3 масло од црн дроб на бакалар со вкус на лимон

0-removebg-preview-1

Möller’s омега-3 масло од црн дроб на бакалар тути-фрути

0-removebg-preview-1

Möller’s омега-3 масло од црн дроб на бакалар со вкус на јаболко

0-removebg-preview-1

Möller’s омега-3 рипчиња за џвакање со вкус на јагода

Möller’s омега-3 рипчиња за џвакање со вкус на портокал

Möller’s омега-3 рипчиња за џвакање со вкус на кола

Möller’s тотал

Möller’s форте омега-3

Scroll to Top