Услови и правила

ВОВЕД

Оваа веб-страница ја води и одржува ГЕОПРОМ со седиште на ул.Христо Татарчев 17/2 бр.2, 1000 Скопје, Македонија.

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Со користење на оваа страница, вие се согласувате да ги почитувате Условите и правилата. Затоа, ве молиме, внимателно прочитајте го договорот. Ако не се согласувате со условите, ве молиме не користете ја оваа веб-страница. За дополнителни информации за контакт, видете го делот за контакт на страницата.

АВТОРСКО ПРАВО

Целата содржина на страницата WWW.MOLLERS.MK – слики, текстови, графики, симболи, веб-графика, скрипти, програми и други податоци – е сопственост на ГЕОПРОМ и ОРКЛА ХЕЛТ и е заштитена со законот за авторски права и законите за интелектуална и индустриска сопственост. Употребата без согласност на ГЕОПРОМ и ОРКЛА ХЕЛТ на кој било од елементите наведени погоре, се казнува според важечките закони.

ИЗМАМА

Обидот за пристап до лични податоци на друг корисник или за изменување на содржината на страницата WWW.MOLLERS.MK, или влијание врз перформансите на страницата WWW.MOLLERS.MK, ќе се смета за обид за измама и ќе биде пријавено до надлежните органи.

КОМЕНТАРИ, КОМУНИКАЦИЈА И ДРУГИ ПОДАТОЦИ / ИНФОРМАЦИИ

Оние кои пристапуваат / ја посетуваат страницата можат да дадат свои коментари, предлози, идеи, прашања или други информации, сè додека нивната содржина не е нелегална, непристојна, заканувачка, не содржи клевета, не ја нарушува во никој случај приватноста на другите лица, не ги нарушува правата на интелектуална сопственост, не содржи вируси, текстови насочени кон разни промотивни кампањи, масовни пораки или која било друга форма на спам. Лицата кои ќе користат лажна е-пошта или ќе испратат електронски пораки или која било друга комуникација во име на друго физичко или правно лице или во име на кое било друго лице, ќе бидат санкционирани во согласност со важечките закони.

ГЕОПРОМ има право (но не и обврска) да избрише каква било содржина идентификувана на страницата.

ГЕОПРОМ нема да сноси никаква одговорност и нема да одговара за каква било штета предизвикана од таквите комуникации.

ГЕОПРОМ не превзема никаква одговорност за содржината на пораките / комуникациите прикажани / пренесени од корисник преку веб-страницата WWW.MOLLERS.MK.

Со пополнување и испраќање на образецот за регистрација на MOLLERS.MK, корисникот е одговорен за исправноста на податоците дадени во него и се пријавува за да добива повремени информации и промоции за производите во портфолиото на ГЕОПРОМ.

Mollers-SLIKA-3

Möller’s за бебиња

Möller’s Омега-3 маслото од црн дроб на бакалар се препорачува за бебиња на возраст од 6 месеци со цел во телото да се внесат есенцијалните масни киселини Омега-3 и витамините А, Д и Е.

Happy children in white shirts in the sky

Möller’s за деца

Möller’s Омега-3 маслото од црн дроб на бакалар е безбеден и се препорачува за користење кај деца со цел во телото да се внесат есенцијалните масни киселини Омега-3 и витамините А, Д и Е.

Mollers SLIKA 2

Möller’s за трудници и доилки

Оригиналното Möller’s Омега-3, масло од црн дроб на бакалар се препорачува и е безбеден за бремени жени и доилки, за да се внесат потребните есенцијални масни киселини Омега-3 и витамините Д, А и Е во телото.

Mollers SLIKA 5

Möller’s за возрасни и постари лица

Оригиналното Möller’s Омега-3 масло од црн дроб на бакалар се препорачува за возрасни и постари лица со цел во телото да се внесат есенцијалните масни киселини Омега-3 и витамините А, Д и Е.

ORKLA_bildepakke_full-14

Од 1854 година

Норвешкиот фармацевт Питер Молер, открил и за прв пат патентирал револуционерен метоод за прочистување и производство на масло од црн дроб на бакалар.

pitermoller

Историја и традиција

Во средината на 19-тиот век, норвешкиот фармацевт Питер Јоахим Молер ги постави темелите за модерно производство на масло од црн дроб од бакалар.

Scroll to Top