Исконско Möller’s шише

Лесно можете да го препознаете оригиналното Möller’s шише:

  • Името на Питер Молер е напишано на шишето
  • Страничните делови ги прикажуваат брановите во чистите и ладни води во регионот Лофотен и Вестерален
  • Секогаш зелено. Зеленото шише го штити маслото од сончевите зраци и од предвремено оксидирање.
  • Оригиналното лого ја потврдува годината на основање. Логото е гаранција за квалитетот.

Како се развиваше дизајнот на Möller’s шишето низ годините:


Notice: Undefined index: disable_clientside_script in /home/mollersmk/public_html/wp-content/plugins/seo-image-alt-tags/classes/class-sit-scripts.php on line 26