Davor's Workspace

+30 други држави

Möller’s тотал

Иновативна скандинавска формула со вкупно 25 активни состојки, омега-3 масни киселини, витамини, минерали и природни екстракти

Во текот на нашите животи, сите се соочуваме со тешки периоди: стрес, густ распоред, испити, опоравување од различни болести или после долгорочен физички и ментален напор. Покрај урамнотежена исхрана и здрав начин на живот, на телото му треба и одредено дневно внесување на витамини и минерали.

Молерс Тотал

Молерс Тотал е скандинавски иновативен производ кој во една дневна доза комбинира една капсула и една таблета со вкупно 25 активни состојки. Оваа модерна формула е развиена во врвната фабрика на Оркла со посветено големо внимание на деталите: капсула со мала големина без вкус на риба по голтањето и таблета во форма на бадем за лесно голтање.

Важнa напоменa

Да не се надминува препорачаната дневна доза; Производот не треба да го користат лица кои се преосетливи или алергични на риба или на некоја од состојките на производот; Производот не е наменет за лекување и/или дијагностицирање и не е наменет како замена за разновидна исхрана; Производот мора да се користи под лекарски надзор; Храната за посебна медицинска намена не е погодна за употреба како единствен извор на исхрана.

Препорачана дневна доза

За да ви помогнеме да се потсетите на вашата дневна доза, блистерот го обележавме со деновите од неделата.
Земете една капсула и една таблета на ден со чаша вода.
После 3 месеци редовно користење препорачуваме да направите пауза од 3 недели.

Деца под 11 години, бремени жени и доилки да не го користат овој производ.

Начин на чување: Да се чува на места недостапни за деца. Да се чува на суво место, заштитено од светлина и влага, на температура од 15°Ц до 25°Ц.

Норвешки квалитет од 1854 година

Scroll to Top