Зошто Möller’s?

Од 1854 година ги поддржуваме и поедноставуваме секојдневните здравствени рутини на македонските семејства со омега-3 со најчист квалитет. 

+30 други држави

Mollers-SLIKA-3

Möller’s за бебиња

Möller’s Омега-3 маслото од црн дроб на бакалар се препорачува за бебиња на возраст од 6 месеци со цел во телото да се внесат есенцијалните масни киселини Омега-3 и витамините А, Д и Е.
Happy children in white shirts in the sky

Möller’s за деца

Möller’s Омега-3 маслото од црн дроб на бакалар е безбеден и се препорачува за користење кај деца со цел во телото да се внесат есенцијалните масни киселини Омега-3 и витамините А, Д и Е.
Mollers SLIKA 2

Möller’s за трудници и доилки

Оригиналното Möller’s Омега-3, масло од црн дроб на бакалар се препорачува и е безбеден за бремени жени и доилки, за да се внесат потребните есенцијални масни киселини Омега-3 и витамините Д, А и Е во телото.
Mollers SLIKA 5

Möller’s за возрасни и постари лица

Оригиналното Möller’s Омега-3 масло од црн дроб на бакалар се препорачува за возрасни и постари лица со цел во телото да се внесат есенцијалните масни киселини Омега-3 и витамините А, Д и Е.
ORKLA_bildepakke_full-14

Од 1854 година

Норвешкиот фармацевт Питер Молер, открил и за прв пат патентирал револуционерен метоод за прочистување и производство на масло од црн дроб на бакалар.
pitermoller

Историја и традиција

Во средината на 19-тиот век, норвешкиот фармацевт Питер Јоахим Молер ги постави темелите за модерно производство на масло од црн дроб од бакалар.
mollers-slika-7-1

Висококвалитетни суровини

Möller’s масло од црн дроб на бакалар се добива од норвешкиот див арктички бакалар, уловен во регионите Лофотен и Вестерален…
Mollers SLIKA 8

Уникатен процес на производство: од риба, во шише

Orkla Health е една од ретките компании кои произведуваат Омега-3 додатоци во исхраната, која има контрола над секоја фаза од производството…
Дел од процесот на производство на Молерс маслата

Контрола на квалитет

Одделот за квалитет во Orkla Health интервенира во секоја фаза од производствениот процес за да се осигура дека производите ги задоволуваат строгите барања за чистота…

Исконско Möller’s шише

Оригиналното Möller’s шише лесно може да се препознае. Името на Питер Молер е напишано на шишето. Страничните делови ги прикажуваат брановите во чистите…
Moller's Мишелин награда

Наградуван вкус

Möller’s маслото од црн дроб на бакалар со години ја добива наградата за супериорен вкус – 2 добиени Мишелин ѕвезди од iTQi Белгија…
keeping-the-oceans-healthy

Сертификат за одржливост

Со прикажување на сината етикета на MSC на амбалажата на Möller’s, Orkla Health гордо промовира одржливи риболов практики и одговара на потрошувачите…

За Омега 3 и витамините Д, А и Е

Омега-3 масните киселини се од витално значење за човековото тело, бидејќи тие ја формираат мембраната на секоја клетка во телото.

Наградуван вкус

Möller’s маслото од црн дроб на бакалар со години ја добива наградата за супериорен вкус – 2 добиени Мишелин ѕвезди од iTQi Белгија.

Уникатен процес на производство

Orkla Health е една од ретките компании кои произведуваат Омега-3 додатоци во исхраната, која има контрола над секоја фаза од производството.

Scroll to Top