Контакт

Ексклузивен увозник и дистрибутер за Македонија:

ГЕОПРОМ
ул. Христо Татарчев 17/2 бр.2, 1000 Скопје, Македонија.
П.Фах 226
Тел. ++389 2 2774 101
E-mail:  
geoprom@geoprom.com.mk

Произведено во Норвешка од Оркла Хелт:

Број 1 во скандинавските земји за производство за додатоци во исхраната.


Имате прашање? Контактирајте нѐ

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    Notice: Undefined index: disable_clientside_script in /home/mollersmk/public_html/wp-content/plugins/seo-image-alt-tags/classes/class-sit-scripts.php on line 26