Награда за супериорен вкус 2019
Möller's за деца
Експерт за природна омега
Историја и традиција од 1854 година
previous arrow
next arrow
Slider

ЗА ЦЕЛОСЕН И ПРАВИЛЕН РАЗВОЈ!
ИСТОРИЈА И ТРАДИЦИЈА ОД 1854 ГОДИНА!

Со висока концентрација на природни масни киселини Омега-3, Möller’s маслото од црн дроб на бакалар придонесува за здрав раст, развој на интелигенцијата и поддршка на имунитетот!

Möller’s се добива од обновливи извори на дивиот арктички бакалар уловен во ладните и чисти води на регионот Лофотен и Вестерален во Норвешка. Норвешкиот бакалар е богат извор на природна Омега-3, особено ДХА (докосахексаеноична киселина) и ЕПА (еикозапентаноична киселина) – најважните омега-3 масни киселини. Дознај повеќе >>>


Notice: Undefined index: disable_clientside_script in /home/mollersmk/public_html/wp-content/plugins/seo-image-alt-tags/classes/class-sit-scripts.php on line 26