mollers-limon

Норвешка го започна најголемиот истражувачки проект за ефектите на маслото од црн дроб на арктички бакалар во битката со Ковид-19 !

Универзитетската болница во Осло го најави почетокот на голем истражувачки проект за да се испита дали маслото од црн дроб на арктички бакалар може да спречи КОВИД-19.

Норвешка го започна најголемиот истражувачки проект за ефектите на маслото од црн дроб на арктички бакалар во битката со Ковид-19 ! Read More »